100% digital nomad

JA! Iets waar ik al een hele tijd naartoe heb gewerkt is dan eindelijk werkelijkheid. Vanaf nu ben ik 100% digital nomad, wat voor mij betekent: locatie onafhankelijk werken en me verplaatsen naar een plek waar ik op dat moment heen wil. Hoe die digital nomad kriebels zijn ontstaan?

Het was mei 2019. Ik wilde héél graag meer van de wereld zien. “Misschien wel gewoon alleen, naar Azië, voor een paar maanden?” … “Maar ik wil niet álles opzeggen en vertrekken, ik wil mijn bedrijf draaiende houden.”

💡 *pling* Dan combineer ik dat toch?! Zou dat kunnen?? Ga ik dat echt doen? YES, LET’S GO!

4 december 2019. Op naar Azië! Ik begon in Thailand, reisde door naar Cambodja, Maleisië, Borneo en Indonesië. De nadruk lag wel meer op reizen dan op werken. Ik werkte gemiddeld maar 10 uur in de week en dit deed ik op momenten dat anderen even een powernap deden of sliepen. Verder moest ik natuurlijk o-ve-ral bij zijn!

Dat brak me op een gegeven moment op. Ik kon niet anders dan mijn ritme aanpassen naar wat werkte voor mij. Dat ging steeds beter en ik was helemaal in mijn element. Wat geweldig dat ik mijn werk mee kon nemen! Dat wilde ik vaker gaan doen!

Maart 2020. Ik was weer thuis. Mijn trip werd helaas 1,5 maand eerder afgebroken door Ome Co, maar ondanks dat was het een te gekke tijd! En heb ik kunnen proeven van het digital nomad leven.

Het jaar wat daarop volgde bood niet veel kansen om eropuit te gaan. Nu gaat de wereld steeds een stukje meer open. In juni / juli was ik in Lissabon en een weekend in Berlijn. En nu ben ik weer terug in Lissabon, Portugal voor een aantal weken.

Mijn appartement is opgezegd. Spullen zitten in dozen opgeslagen en wat ik nodig heb zit in mijn koffer. Hello, full time digital nomad life! I’m so ready for you! 

Ook interessant voor jou

Waarom koos Bitz Media voor een niche?

Waarom koos Bitz Media voor een niche?

En wat als mijn bedrijf niet binnen deze branche valt? “Als je iedereen wil helpen, help je uiteindelijk niemand”: deze zin hebben we al wel honderden keren tegen onze klanten gezegd. Het bepalen van een doelgroep is een essentieel onderdeel van je...

Lees meer
Content recyclen? Why not!

Content recyclen? Why not!

3 redenen om content te hergebruiken Als ondernemer ken je wellicht het gevoel dat je even écht niet meer weet wat je kunt posten. Maar heb je er al eens aan gedacht om oude content te recycleren? Content heeft geen houdbaarheidsdatum en kan dus gewoon opnieuw...

Lees meer