100% digital nomad

JA! Iets waar ik al een hele tijd naartoe heb gewerkt is dan eindelijk werkelijkheid. Vanaf nu ben ik 100% digital nomad, wat voor mij betekent: locatie onafhankelijk werken en me verplaatsen naar een plek waar ik op dat moment heen wil. Hoe die digital nomad kriebels zijn ontstaan?

Het was mei 2019. Ik wilde héél graag meer van de wereld zien. “Misschien wel gewoon alleen, naar Azië, voor een paar maanden?” … “Maar ik wil niet álles opzeggen en vertrekken, ik wil mijn bedrijf draaiende houden.”

💡 *pling* Dan combineer ik dat toch?! Zou dat kunnen?? Ga ik dat echt doen? YES, LET’S GO!

4 december 2019. Op naar Azië! Ik begon in Thailand, reisde door naar Cambodja, Maleisië, Borneo en Indonesië. De nadruk lag wel meer op reizen dan op werken. Ik werkte gemiddeld maar 10 uur in de week en dit deed ik op momenten dat anderen even een powernap deden of sliepen. Verder moest ik natuurlijk o-ve-ral bij zijn!

Dat brak me op een gegeven moment op. Ik kon niet anders dan mijn ritme aanpassen naar wat werkte voor mij. Dat ging steeds beter en ik was helemaal in mijn element. Wat geweldig dat ik mijn werk mee kon nemen! Dat wilde ik vaker gaan doen!

Maart 2020. Ik was weer thuis. Mijn trip werd helaas 1,5 maand eerder afgebroken door Ome Co, maar ondanks dat was het een te gekke tijd! En heb ik kunnen proeven van het digital nomad leven.

Het jaar wat daarop volgde bood niet veel kansen om eropuit te gaan. Nu gaat de wereld steeds een stukje meer open. In juni / juli was ik in Lissabon en een weekend in Berlijn. En nu ben ik weer terug in Lissabon, Portugal voor een aantal weken.

Mijn appartement is opgezegd. Spullen zitten in dozen opgeslagen en wat ik nodig heb zit in mijn koffer. Hello, full time digital nomad life! I’m so ready for you! 

Ook interessant voor jou

In 6 stappen je online zichtbaarheid naar een next level!

In 6 stappen je online zichtbaarheid naar een next level!

Ben jij online zichtbaar maar behaal jij niet de resultaten die je zou willen behalen? Heel vervelend…  Je social media kanalen en je website zijn dé manier om jouw potentiele klant aan te trekken, te binden en om te zetten naar een betalende klant. Maar hoe pak je...

Lees meer
NIEUW! De Bitz Media nieuwsbrief

NIEUW! De Bitz Media nieuwsbrief

Yes, dat lees je goed. Vanaf oktober krijg je voortaan één keer per maand een e-mail in je inbox vol tips & tricks over het verbeteren van je online zichtbaarheid. Zet jezelf hier alvast op de wachtlijst of stuur me een berichtje via Instagram. Zo ben je er zeker...

Lees meer
Hi, wat leuk dat je er bent!

Hi, wat leuk dat je er bent!

Welkom op de website van Bitz Media. Neus lekker rond! En laat het me zeker weten als ik je kan helpen op het gebied van social media en/of websites. Het is immers mijn missie om ondernemers te ontzorgen op het gebied van social media en websites zodat zij zich kunnen...

Lees meer