Britt Sanders

Hi, ik ben Britt!

Heel eerlijk, het was nooit mijn plan om ondernemer te worden. Ik ben een gevalletje ‘Start before you’re ready’. Zo ben ik in 2016 begonnen. Gewoon gas erop! Ik hoor je denken… Dus je bent gestart zonder bedrijfsplan? Zonder strategie? Zonder doel? Jep. En daarom raad ik het je niet aan. Ik weet precies wat daar de gevolgen van zijn en ik weet ook precies wat het oplevert als je wél strategisch en met een duidelijk doel voor ogen aan de slag gaat. Groei! Zakelijk én persoonlijk. Het leert je heel bewust kijken naar je doelgroep, je ideale klant, je bedrijf, je doelstellingen, maar ook zeker naar jezelf.

En als je mij goed kent, weet je dat ik van persoonlijke ontwikkeling houd! Boeken, cursussen, podcasts, helweken, blogs, masterclasses, coachingstrajecten. Niks is te gek voor mij, ik wil blijven leren! Van mezelf maar ook zeker van anderen. 

Want ik geloof erin dat als ik groei, ik mijn bedrijf (en dus ook andere bedrijven) kan laten groeien! 

Persoonlijk kennismaken? Plan dan via onderstaande button direct een kennismakingscall in.  

Waarom ik doe wat ik doe

De digitale wereld, het is me er eentje! Wat je vandaag doet, is misschien morgen alweer passé. Terecht ook dat ik vaak de opmerking krijg: “Ik weet dat ik met mijn bedrijf mee moet als het aankomt op social media en de website, maar ik weet er geen raad mee”. Ik heb goed nieuws! Ik weet er wél raad mee, sterker nog ik vind het geweldig om ermee bezig te zijn. En dat is precies de reden dat Bitz Media bestaat. Mijn missie is om ondernemers te ontzorgen op het gebied van social media en websites zodat zij zich kunnen focussen op waar ze écht gelukkig van worden en goed in zijn binnen het bedrijf. 

Dus het antwoord op de vraag, waarom doe ik dit? Ondernemers helpen en bedrijven laten groeien d.m.v. mijn kennis en ervaring, daar ben ik goed in en dat maakt mij gelukkig! Ik weet als geen ander hoeveel erbij komt kijken om je online zichtbaarheid te vergroten. Mijn bedrijf heeft alle fases doorlopen en door de snel veranderende digitale wereld, ben je nooit klaar. 

Klanten vertellen

Britt houdt ons goed bij de les!

Wij hebben met ons makelaarskantoor Bitz Media ingeschakeld om enerzijds onze sociale media (Facebook en Instagram) qua look and feel te professionaliseren, anderzijds om daar variatie qua posts en continuïteit in aan te brengen. De creativiteit van Britt werkt hierbij erg inspirerend en tegelijkertijd houdt ze ons goed bij de les! Wij werken dan ook tot volle tevredenheid met Britt.

– Jac Janssen, Janssen Steijlen

Ik doe waar ik blij van word, dankzij Britt!

Als ondernemer vond ik het een uitdaging om ons bedrijf op Social Media te presenteren. Hoe inspireer ik anderen? Hoe val ik op?

Dankzij Bitz Media hebben we nu structuur, professionaliteit en de juiste stijl in onze content. Onze ideale klant is in kaart gebracht en we werken doelgericht aan de promotie van Spitters Coaching.

Hierdoor ben ik minder tijd kwijt en doe ik zelf waar ik blij van word. Bedankt Britt voor al jouw inzichten, ik kijk uit naar het pad waar we samen nog meer leuke dingen neer gaan zetten!

– Tamara Spitters, Spitters Coaching

Get to know more!

 Krijg een kijkje achter de schermen via mijn Instagram-, LinkedIn- of Facebookpagina en kom nog meer te weten! Ik deel tips & tricks voor het verbeteren van je online zichtbaarheid, ik neem je mee in de laatste ontwikkelingen van Bitz Media, laat je recente projecten zien en je leert mij beter kennen. Instagram & LinkedIn zijn voor mij de ideale kanalen om te connecten met anderen, dus stuur me gerust een berichtje!