Bitz Media marketing aanbod

Wil jij online opvallen?

Dit kunnen we bereiken door een ijzersterke, creatieve online strategie te ontwikkelen en uit te voeren. De krachtige combinatie van social media en de website wordt ingezet om jouw ideale klant aan te trekken. Hoe fijn zou het zijn als jij:

Bitz Media check Nooit meer achter de feiten aanloopt wat betreft marketing, hallo structuur!

Bitz Media check Kostbare tijd bespaart die je kan besteden aan jouw core business (de reden dat jij begonnen bent met ondernemen)

Bitz Media check Weinig inspanning hoeft te leveren om consistent online aanwezig te zijn én je bereik te vergroten

Bitz Media check Jij precies weet wie jouw ideale klant is en hoe je daarmee moet communiceren

Bitz Media check Precies weet waar je elke maand aan toe bent door een duidelijk plan, gebaseerd op een op maat gemaakte strategie

Bitz Media check Jij vol trots naar jouw online visitekaartje kunt kijken

Jouw marketingmiddelen als krachtige combinatie

Jouw social media kanalen, je website, het drukwerk, de emailmarketing kunnen samen WERKEN, mits je er op de juiste manier mee omgaat. Stem je deze niet goed op elkaar af, dan haakt jouw ideale klant onderweg af. Zonde! Samen zorgen we ervoor dat jouw marketing on point is en alle uitgangen van de klantreis zijn dichtgetimmerd! Marketing voelt bij jouw bedrijf niet als marketing, maar trekt wél (en juist daardoor) de ideale klant aan. 

Je kunt bij Bitz Media terecht voor

Social Media marketing

“Do what you do best, outsource the rest”. Het is misschien een cliché, maar wel de waarheid. Als ondernemer heb je vaak 101 dingen aan je hoofd. En na een lange dag – wanneer je eindelijk die to-do lijst af hebt – zie je onderaan nog “social media” staan. Dat kan anders!

Marketing partner

Hoe fijn zou het zijn als je álles wat betreft marketing bij ons neer zou kunnen leggen? Van Social Media tot ontwerpen van drukwerk en van webteksten tot een nieuwe huisstijl. Er is altijd iemand van alles op de hoogte en jij hebt maar één contactpersoon voor alle werkzaamheden.

Marketing trainingen

Ben je benieuwd hoe jij jouw LinkedIn profiel beter in kan richten? Vraag je je af hoe je Instagram Stories het beste inzet? Of wil je graag dat jouw team de ins & outs over marketing leert? Tijdens de Bitz Media marketing trainingen duiken we hierin. En leren we jou en je team de ins & outs die je moet weten!

Bitz Media complete pakket

Alles op één plek!

Is jouw bedrijf toe aan een boost, wil jij jouw bedrijf rebranden of start jij een nieuw bedrijf? Dan wil jij jouw marketing wellicht uitbesteden, maar waar begin je? En hoeveel offertes moet je opvragen? Je hebt liever een bedrijf die jou van A tot Z kan helpen. Bitz Media kan jou met alles helpen, nou ja niet met álles maar wel als het gaat om huisstijl, branding, strategie, social media en de website. Het totale pakket dus!

Er wordt samengewerkt met vaste partners. Dat maakt het juist zo krachtig! Elk onderdeel wordt opgepakt door een expert op dat vakgebied. Dat heeft een aantal voordelen voor jou:

Bitz Media check Je hoeft maar één offerte op te vragen

Bitz Media check Je hebt contact met één persoon

Bitz Media check Er is altijd één iemand op de hoogte van alle onderdelen

Bitz Media check De samenwerkende partijen weten precies wat ze aan elkaar hebben en spelen daarom goed op elkaar in

Bitz Media check Je bespaart tijd en geld, omdat de lijntjes kort zijn