Bitz Media aanbod

Wil jij online opvallen?

Dit kunnen we bereiken door een ijzersterke, creatieve online strategie te ontwikkelen en uit te voeren. De krachtige combinatie van social media en de website wordt ingezet om jouw ideale klant aan te trekken. Hoe fijn zou het zijn als jij:

Bitz Media check Je geen zorgen meer hoeft te maken over je online zichtbaarheid, maar doelgericht je online bereik vergroot

Bitz Media check Jij precies weet wie jouw ideale klant is en hoe je daarmee moet communiceren

Bitz Media check Concrete handvatten krijgt voor het verbeteren van jouw online media kanalen of zelfs compleet ontzorgd wordt

Bitz Media check Precies weet waar je elke maand aan toe bent door een duidelijk plan, gebaseerd op een op maat gemaakte strategie

Bitz Media check Jij niet alleen je social media kanalen ziet groeien, maar ook het aantal sales

Bitz Media check Jij vol trots naar jouw online visitekaartje kunt kijken

De krachtige combinatie: social media & je website

Jouw social media kanalen en je website kunnen elkaar versterken, mits je er op de juiste manier mee omgaat. Stem je deze niet goed op elkaar af, dan is het dweilen met de kraan open. Jouw ideale klant legt een ‘klantreis’ af, maar deze klantreis moet wel zo ingericht zijn dat deze persoon niet allerlei uitgangen tegenkomt. Je wil je ideale klant niet kwijtraken. Om dit te voorkomen gaan we met de juiste strategie voor jouw bedrijf aan de slag. 

Bitz Media complete pakket

Op zoek naar het complete pakket?

Is jouw bedrijf toe aan een boost, wil jij jouw bedrijf rebranden of start jij een nieuw bedrijf? Dan ben je wellicht op zoek naar een bedrijf die jou van A tot Z kan helpen. Bitz Media kan jou met alles helpen, nou ja niet met álles maar wel als het gaat om huisstijl, branding, strategie, social media, websites en hosting. Het totale pakket dus!

Er wordt samengewerkt met vaste partners. Dat maakt het juist zo krachtig! Elk onderdeel wordt opgepakt door een expert op dat vakgebied. Dat heeft een aantal voordelen voor jou:

Bitz Media check Je hoeft maar één offerte op te vragen

Bitz Media check Je hebt contact met één persoon

Bitz Media check Er is altijd één iemand op de hoogte van alle onderdelen

Bitz Media check De samenwerkende partijen weten precies wat ze aan elkaar hebben en spelen daarom goed op elkaar in

Bitz Media check Je bespaart tijd en geld, omdat de lijntjes kort zijn

Bitz Media nieuwsbrief

Er is zoveel informatie op social media en op het internet te vinden, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wat je wil, is eigenlijk gewoon concreet aan de slag met tips voor het verbeteren van je online zichtbaarheid. Precies de reden waarom er maandelijks een nieuwsbrief verschijnt met concrete handvatten die jij direct toe kan passen. Wil jij de eerstevolgende keer de Bitz Media nieuwsbrief vol tips en tricks, over het verbeteren van jouw onlinezichtbaarheid, in je inbox?