Bitz Media marketing aanbod

Kom meer te weten over Bitz Media

Hi, ik ben Britt Sanders!

Eigenaresse van het creatieve marketingbureau Bitz Media, ik schreef me in bij de KvK in 2016. Als je me destijds had verteld dat ik zeven jaar later nog steeds fulltime ondernemer zou zijn, had ik je uitgelachen.

Eerlijk gezegd was het nooit mijn plan om ondernemer te worden, en dat typeert mij ook wel. Niet lullen maar poetsen, gas erop en we zien wel waar het schip strandt. Maar ik moet toegeven… Als het gaat om marketing, zal die strategie je niet ver brengen. Dat heb ik aan den lijve ondervonden.

Precies daarom ondersteun ik bedrijven om de marketingstrategie wél te laten slagen.

Als de duizendpoot binnen Bitz Media, vervul ik de rol van marketingmanager. Ik behoud het overzicht, leid alles in goede banen, lees tussen de regels door en zorg ervoor dat ideeën niet op de plank blijven liggen.

Samen met mijn team sta ik klaar om mijn handen uit de mouwen te steken voor jou. Eens persoonlijk kennismaken?

“Het is mijn missie is om ondernemers te ontzorgen op het gebied van marketing zodat zij zich kunnen focussen op waar ze écht gelukkig van worden en goed in zijn binnen het bedrijf.”

Samen kom je verder!

Daar geloof ik in. En daarom doe ik het niet alleen! Naast tal van vaste samenwerkingen en experts om mij heen, heb ik ook deze twee toppers aan mijn zijde. Met ieder haar eigen expertise en krachten maken zij het team van Bitz Media compleet. Ik stel ze heel graag aan je voor:

Bianca Ginis

Bianca is een digital native in hart en nieren, heeft een brein boordevol creatieve kronkels en denkt niet out of the box, maar without a box. Ze startte twee jaar geleden als freelancer en ondersteunt sindsdien tal van bedrijven en agencies, waaronder Bitz Media, als virtuele sidekick. Binnen het team fungeert Bianca als social media manager, adverteerder en copywriter. En omdat Bianca in België woont, maakt dat van Bitz Media meteen een internationaal agency. Helemaal klaar om de wereld te veroveren met killer content!

Margreth Klerk

Margreth tovert elk concept om tot kick-ass visuals. Ze ontwerpt content die meteen in het oog springt en er ook nog is fantastisch uitziet. Kortom: Margreth maakt visuele dromen waar! Deze ondernemende creatieveling fungeert binnen het team als grafisch vormgever, branding-queen en social media manager. Wanneer ze niet aan het werk is, vind je haar wellicht terug in de Efteling of aan een knetterend kampvuur. 

Get to know more!

 Krijg een kijkje achter de schermen via onze kanalen, klik hier voor de Instagram-, LinkedIn- of Facebookpagina en kom nog meer te weten! We delen tips & tricks voor het verbeteren van je online zichtbaarheid, nemen je mee in de laatste ontwikkelingen van Bitz Media, laten je recente projecten zien en je leert ons beter kennen. Instagram & LinkedIn zijn voor mij (Britt) de ideale kanalen om te connecten met anderen, dus stuur me gerust een berichtje!