Bitz Media complete pakket

Jouw marketing, alles op één plek geregeld!

Is jouw bedrijf toe aan een boost, wil jij jouw bedrijf rebranden of start jij een nieuw bedrijf? Dan wil jij jouw marketing wellicht uitbesteden, maar waar begin je? En hoeveel offertes moet je opvragen? Je hebt liever een bedrijf die jou van A tot Z kan helpen. Bitz Media kan jou met alles helpen, nou ja niet met álles maar wel als het gaat om huisstijl, branding, strategie, social media en de website. Het totale pakket dus!

Er wordt samengewerkt met vaste partners. Dat maakt het juist zo krachtig! Elk onderdeel wordt opgepakt door een expert op dat vakgebied. Dat heeft een aantal voordelen voor jou:

Bitz Media check Je hoeft maar één offerte op te vragen

Bitz Media check Je hebt contact met één persoon

Bitz Media check Er is altijd één iemand op de hoogte van alle onderdelen

Bitz Media check De samenwerkende partijen weten precies wat ze aan elkaar hebben en spelen daarom goed op elkaar in

Bitz Media check Je bespaart tijd en geld, omdat de lijntjes kort zijn

Marketing in de breedste zin van het woord

Je wordt van A tot Z ontzorgd, het totale pakket dus. Stel je eens voor… Al jouw marketingactiviteiten zijn tip top in orde, de branding wordt via elk middel juist doorgevoerd, de strategie wordt bewaakt, je bent altijd consistent online aanwezig en kan elke marketingvraag bij één partij neerleggen. Wij kunnen je helpen bij:

Branding

Strategie

Social Media

Design 

E-mailmarketing

Copywriting

Interne communicatie

Trainingen 

Meer informatie? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Moet ik al een huisstijl hebben?

Nee, dat hoeft niet. Als marketing partner kunnen we je helpen bij het creëren van een nieuwe huisstijl. Ook wanneer je een bestaande huisstijl wil laten rebranden, kun je bij ons terecht.

Is het mogelijk om slechts één van deze diensten te kiezen?

Dat hangt af van de dienst. Wil je alleen een huisstijl en ga je daarna zelf aan de slag? Dat kan! Wil je alleen strategiesessie in combinatie met het marketingplan? Dat heeft niet onze voorkeur, maar het kan. We zien in de praktijk dat het succesvoller is wanneer je ook begeleiding hebt bij de implementatie. Wil je alleen Social Media beheer? Dat kan alleen als we eerst aan de slag gaan met de strategie. Wil je alleen een nieuwe website? Dan adviseren we je om een ander bureau te zoeken, wij nemen geen losse projecten voor websites aan. We begeleiden wel website trajecten als dit onderdeel is van het totale marketingpakket. Wij geloven in het totaal plaatje, en werken dan ook vanuit die visie.

Kunnen we beginnen zonder strategie?
Aan de slag gaan zonder strategie, is als vissen zonder hengel. Het werkt niet. Zomaar beginnen posten zonder te weten wat het beoogde doel is, gaat je meer kosten dan opleveren. Wij begrijpen dat je graag snel aan de slag wil gaan met posten, maar wij verkiezen een lange termijn strategie boven quick wins.