Bitz Media marketing trainingen Britt Sanders

Verbreed je kennis met een van onze marketing trainingen!

“You can’t sell anything if you can’t tell anything”. Deze quote vat het belang van (social media) marketing erg goed samen. Des te belangrijker om de juiste kennis in huis te halen dus. Er zijn verschillende redenen waarom je een marketingtraining zou boeken.

Bitz Media check Je organiseert een online of offline event en wilt graag een marketingtraining aan het programma toevoegen.

Bitz Media check Je bent werkzaam bij een onderwijsinstelling en wilt graag een interactieve workshop organiseren.

Bitz Media check Je besteedt je marketing uit, maar merkt dat je team nog niet helemaal mee is. Daarom wil je een training opzetten om de marketingkennis naar een hoger niveau te tillen en de neuzen dezelfde kant op te krijgen.

Marketing trainingen op maat voor jouw organisatie

Jouw bedrijf is uniek. Jouw bedrijfsdoelen zijn uniek. En jouw marketingactiviteiten? Die moeten ook uniek zijn! Daarom ontwikkelen we bij Bitz Media marketing trainingen op maat. De invulling van onze trainingen wordt steeds afgestemd op jouw behoeften, doelen en voorkennis. Dankzij deze persoonlijke aanpak leren jouw medewerkers écht iets bij, en krijgt jouw marketing de boost die ze verdient! Inspiratie op doen? Scroll nog even verder

Addy Aertse

Startup School

Onlangs hadden de studenten van de Start-up School Eindhoven het genoegen om deel te nemen aan een buitengewone workshop over branding, verzorgd door Britt Sanders.

Britt's benadering van branding ging verder dan de gebruikelijke strategieën en stappen. Ze daagde de studenten uit om een diepe connectie te leggen met hun doelgroep door hen een liefdesbrief te laten schrijven. Het klinkt misschien ongebruikelijk, maar het resultaat was opmerkelijk.

Wat indruk maakte, was niet alleen de originaliteit van de oefening, maar ook het feit dat Britt erin slaagde om alle studenten te betrekken. Het idee om een liefdesbrief te schrijven was niet alleen origineel maar bleek ook bijzonder effectief.

Britt Sanders heeft met haar passie voor branding en haar unieke aanpak een blijvende indruk achtergelaten op de studenten van de Start-up School Eindhoven. Deze ervaring zal ongetwijfeld een positieve invloed hebben op hun toekomstige ondernemingen.

Danniek Oberije

ByDo Coaching

Britt heeft voor de deelnemers uit mijn traject een masterclass gegeven over het topic 'online zichtbaarheid'. Het is te merken dat zij hierin als een vis in het water is! De masterclass was heel toegankelijk, waardevol en duidelijk ingestoken. De deelnemers hebben er erg veel waarde uit kunnen halen om hun bedrijf naar een next-level te tillen op het gebied van online presence. Daarnaast is Britt een heel fijn persoon om mee te werken en komt ze haar afspraken na. Dankjewel topper!

Een greep uit onze trainingen

Bitz Media social media strategie

Interactieve workshop contentmarketing voor je team

“Geen tijd voor”, “geen kennis over”, “geen zin in”: deze smoesjes hoorde je jouw team wellicht al eens gebruiken tijdens het verzamelen van input voor social media. Wanneer medewerkers het nut van contentmarketing gaan inzien, worden deze smoesjes al snel verleden tijd. Tijdens deze workshop worden werknemers op een speelse wijze meegenomen in de wereld van content marketing. Onder het mom van “we kunnen content niet minder belangrijk, maar wel leuker en makkelijker maken” worden belemmerende gedachtes in no-time van tafel geveegd. Na deze workshop zit jouw mailbox gegarandeerd boordevol content ideeën van teamleden.

Bitz Media social media strategie

Interactieve workshop over de Ideale klant (ideaal als gastles)

Als je denkt “doelgroepbepaling, dat heb ik zo gedaan”, dan zijn wij er om je terug te fluiten. Vrouwen tussen de 25-30 jaar die op zoek zijn naar een gezonde leefstijl, telt niet. Doelgroepbepaling gaat verder dan dat. Zeker als het gaat om het bereiken van die doelgroep. Daarvoor moet je je ideale klant kennen, maar dan ook écht. Daar is zoveel over te vertellen dat we er een complete workshop aan kunnen wijden. En dus doen we dat ook! Maak met ons de deepdive en kom te weten wat een ideale klant is, wat je erover moet weten en vooral… Waarom is dit zo belangrijk en hoe vertaal je dit naar content die de ideale klant aantrekt?

Bitz Media social media strategie

LinkedIn training

Zowel jijzelf als jouw medewerkers zijn de beste ambassadeurs voor het bedrijf, en dat geldt ook zeker voor online! Door op de juiste manier consistent te posten op je persoonlijke LinkedIn-profiel, kun je op een leuke manier jouw bedrijf en bijbehorende diensten in de kijker zetten. 

Tijdens deze workshop delen we allerlei tips & tricks om aan de slag te gaan met je LinkedIn-profiel. Na afloop weten jullie hoe je jezelf het beste profileert op LinkedIn en hoe je relevante content kunt creëren.

Bitz Media social media strategie

Personal Branding training

Naast bedrijfspagina’s, krioelen social media platformen ook van persoonlijke profielen. Persoonlijkheid en authenticiteit winnen online steeds meer aan belang, en daarom kan Personal Branding niet langer ontbreken binnen jouw marketingstrategie. Tijdens deze training leren we je hoe jij en je medewerkers zich online kunnen profileren en een eigen personal brand kunnen creëren.

Bitz Media social media strategie

Instagram Stories training

Instagram Stories zijn hét marketingmiddel om op een laagdrempelige manier in contact te staan met jouw volgers. Wil jij Instagram Stories graag inzetten voor je bedrijf, maar weet je niet hoe je dit aan moet pakken? No worries, in deze trainingen nemen we je stap voor stap mee in de wereld van Instagram Stories. Van alle mogelijkheden tot slimme hacks. Van de juiste branding in je stories tot de implementatie van je strategie. Kortom een workshop boordevol tips & tricks.

Disclaimer: de foto doet je wellicht vermoeden dat we je een vlog cursus gaan geven. Dat is niet zo. Deze training gaat er juist om: hoe gebruik je Instagram Stories optimaal zonder de nieuwste vlogkoning of -koningin te worden?

Neem hier contact op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

De training die ik zoek staat er niet bij, wat nu?

Dat kan gebeuren! Op deze pagina geven we een aantal voorbeelden van marketingtrainingen, maar onze kennis gaat nog verder dan dat. Neem contact op via hello@bitz.media. Vermeld in je e-mail naar wat voor training je op zoek bent en voor wie. We bespreken graag de mogelijkheden met je!

Zijn de trainingen online of offline?
De marketing trainingen worden zowel online als offline gegeven.
Kan ik de trainingen ook zonder team volgen?
Dat kan zeker! Wanneer je geen team hebt – of je team niet kan/wil deelnemen – richten we de training in als een one-on-one coaching.
Kan ik een training combineren met jullie andere diensten?
Uiteraard! De trainingen zijn een goede manier om je marketingkennis een boost te geven, maar wij kunnen je daarnaast ook strategisch en uitvoerend ondersteunen.
Mag ik op voorhand vragen doorsturen?
Graag! Elke training wordt op maat gemaakt voor jouw bedrijf. De invulling wordt steeds afgestemd op jouw behoeften, doelen, vragen en voorkennis.