Bitz Media Social Media Marketing

Social media marketing

Waar je bij allerlei bedrijven de een na de andere social media post voorbij ziet komen, denk jij: “Wat moet ik nu weer op social media plaatsen?”. Je weet misschien niet eens of je wel op de juiste social media kanalen aanwezig bent, want je hebt geen tot nauwelijiks kennis van social media. Laat staan dat je er tijd voor hebt om je erin te verdiepen. Één geruststelling: daar kunnen wij je bij helpen! Door je te laten ondersteunen op het gebied van Social Media:

Bitz Media check Focus jij je alleen nog op taken waar je goed in bent en gelukkig van wordt binnen jouw bedrijf

Bitz Media check Voelt Social Media nooit meer als een gevalletje ‘achter de feiten aan lopen’

Bitz Media check Ben jij consistent zichtbaar zonder dat het extra tijd kost

Bitz Media check Heb je zicht op The Bigger Picture

Bitz Media check Bereik jij je ideale klant op basis van een marketingstrategie

Verhoog jouw expertstatus door een professionele online uitstraling

Wanneer jij je online zichtbaarheid wil verbeteren, is het handig om te weten waar je moet beginnen. Daarbij heeft de een alleen behoefte aan wat concrete handvatten hoe social media in te zetten en de ander verlangt naar complete ontzorging. Bij Bitz Media zijn er verschillende opties als het gaat om social media:

Bitz Media social media strategie

Social media strategie

We duiken nog dieper in op jouw social media kanalen en de beoogde doelen. Wat is je verhaal? Wie is jouw ideale klant? Welke kanalen zetten we in? Wat wordt de strategie?

Je krijgt:

 • Een strategiesessie van 2,5 uur op locatie
 • Een social media scan
 • Een op maat gemaakte strategie om jouw online zichtbaarheid doelgericht te vergroten
 • Social media design: de complete look & feel van jouw kanalen
 • Optioneel worden hier overige online en offline marketing middelen in meegenomen
Social media beheer

Social media beheer

Naast handvatten en een strategie wil je compleet ontzorgd worden op het gebied van social media. Je kiest een passend abonnement, je weet waar je maandelijks aan toe bent en je hoeft je geen zorgen meer te maken over jou social media kanalen.

Je krijgt:

 • Een maandelijkse brainstorm voor de contentplanning
 • Social Media posts die voor je worden geschreven, ontworpen en geplaatst
 • Een online dashboard voor communicatie
 • Een abonnement afgestemd op jouw wensen en de strategie
Social Media scan

Social media scan

Ben jij benieuwd hoe je het momenteel doet op social media? Wil je tips voor jouw social media kanalen zodat je daarmee zelf aan de slag kan? Wil je graag tijd investeren in social media, maar lukt het niet om content te bedenken? Dan is de ‘Social media scan’ wellicht wat voor jou.

Je krijgt:

 • Inzicht in wat goed gaat op Social Media en wat je nog kan verbeteren.
 • Tips over de mogelijkheden van social media en het maken van content.
 • Een lijst met content ideeën voor jouw bedrijf.
 • Een contentkalender, zodat jij jouw content overzichtelijk in kan plannen en consistent blijft posten.
Bitz Media social media templates

Social media templates

Jij wil graag zelf je social media kanalen beheren, maar je bent wel op zoek naar handvatten om de juiste look & feel door te voeren. Jij krijgt een pakket met gepersonaliseerde templates die jij gemakkelijk aan kunt passen en in kunt zetten op social media.

Je krijgt:

 • Een intakeformulier om jouw wensen en doelen aan te geven.
 • 35 gepersonaliseerde social media templates, die zowel voor stories als posts te gebruiken zijn.
 • Een hand-out met social media tips.

Je kunt ook een aantal pakketten combineren. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Veelgestelde vragen

Wat als ik nog geen huisstijl heb?

Dan ontwikkelen we die een een huisstijl! Je logo, kleurenpallet en lettertypes weerspiegelen jouw bedrijfsidentiteit. Het is daarom belangrijk dat deze huisstijl terugkomt op jouw socials. Een mix aan stijlen zal immers enkel voor verwarring zorgen en helpt niet bij het creëren van herkenbaarheid. Samen gaan we aan de slag met een huisstijl die perfect bij jou en je business past. Vervolgens implementeren we deze huisstijl in jouw marketing.

Kunnen we direct gaan posten op Social Media?

Jij wil graag aan de slag, en dat begrijpen we als geen ander! Maar wij zijn van mening dat posten zonder strategie niet werkt. Zomaar beginnen zonder te weten wat het beoogde doel is, gaat je meer kosten dan opleveren. Liever een strategie die je op de lange termijn meer op gaat leveren, dan quick wins, toch? 

Bij welke kanalen kunnen jullie me helpen?

Bij Bitz Media focussen we ons op Instagram, LinkedIn, Facebook en TikTok. Wil je graag inzetten op een ander kanaal? Laat het ons weten en we bespreken de mogelijkheden met je.

Heb ik een website nodig?

Enkel focussen op je socials is een no-go. Zonder website wordt het namelijk erg moeilijk om van een potentiële klant een betalende klant te maken. Via social media trek je de aandacht van je doelgroep, bouw je een band op met je volgers en wek je hun interesse. Om van deze potentiële klanten betalende klanten te maken, zul je een website nodig hebben. Een website geeft namelijk een goed overzicht van wie je bent en wat je doet. Het is een bibliotheek boordevol content die bovendien goed vindbaar is via zoekmachines.

Wanneer zie ik resultaat op Social Media?

Met je eerste social media post zet je al een stap in de goede richting, maar behaal je niet meteen resultaten. Daar is meer tijd en inspanning voor nodig. Content marketing is een (tijd- en geld) investering die je enkel op lange termijn verder gaat brengen.