Hi, wat leuk dat je er bent!

Welkom op de website van Bitz Media. Neus lekker rond! En laat het me zeker weten als ik je kan helpen op het gebied van social media en/of websites.

Het is immers mijn missie om ondernemers te ontzorgen op het gebied van social media en websites zodat zij zich kunnen focussen op waar ze écht gelukkig van worden en goed in zijn binnen het bedrijf.

Mocht je vragen hebben neem dan zeker contact met me op. Je kunt dit doen door het contactformulier in te vullen of direct contact op te nemen via e-mail hello@bitz.media of telefoonnummer +31 6 31 50 27 88.

Ik vind het heel leuk om met anderen te connceten via social media, dus stuur me ook gerust een berichtje via Instagram of LinkedIn!

– Britt van Bitz Media

Ook interessant voor jou

Nieuwe feed op Instagram

Nieuwe feed op Instagram

NEWSFLASH: Instagram heeft een nieuwe feed gelanceerd En niet zomaar eentje, want het volledige menu heeft een update gekregen, waardoor er nu maar liefst drie verschillende Instagram-feeds zijn. Een geruststelling: je zag dus niet driedubbel. 😉 Wat minder...

Lees meer
Zo bepaal je je ideale klant!

Zo bepaal je je ideale klant!

Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is nou eigenlijk mijn ideale klant? Was er maar een magische spiegel die al je ondernemersvragen kon beantwoorden. Want een doelgroep scherpstellen is vaak niet zo eenvoudig als het lijkt. Wanneer ik ondernemers vraag of ze een...

Lees meer
Bitz Media kiest voor een niche: de gezondheidsbranche

Bitz Media kiest voor een niche: de gezondheidsbranche

Iedereen helpen is niemand helpen “Als je iedereen wil bereiken, zal je uiteindelijk niemand bereiken”: een zin die ik wel duizend keer tegen mijn klanten heb gezegd. Het bepalen van je doelgroep is een erg belangrijke stap. Een potentiële klant zoekt namelijk naar...

Lees meer