Hi, wat leuk dat je er bent!

Welkom op de website van Bitz Media. Neus lekker rond! En laat het me zeker weten als ik je kan helpen op het gebied van social media en/of websites.

Het is immers mijn missie om ondernemers te ontzorgen op het gebied van social media en websites zodat zij zich kunnen focussen op waar ze écht gelukkig van worden en goed in zijn binnen het bedrijf.

Mocht je vragen hebben neem dan zeker contact met me op. Je kunt dit doen door het contactformulier in te vullen of direct contact op te nemen via e-mail hello@bitz.media of telefoonnummer +31 6 31 50 27 88.

Ik vind het heel leuk om met anderen te connceten via social media, dus stuur me ook gerust een berichtje via Instagram of LinkedIn!

– Britt van Bitz Media

Ook interessant voor jou

Waarom koos Bitz Media voor een niche?

Waarom koos Bitz Media voor een niche?

En wat als mijn bedrijf niet binnen deze branche valt? “Als je iedereen wil helpen, help je uiteindelijk niemand”: deze zin hebben we al wel honderden keren tegen onze klanten gezegd. Het bepalen van een doelgroep is een essentieel onderdeel van je...

Lees meer
Content recyclen? Why not!

Content recyclen? Why not!

3 redenen om content te hergebruiken Als ondernemer ken je wellicht het gevoel dat je even écht niet meer weet wat je kunt posten. Maar heb je er al eens aan gedacht om oude content te recycleren? Content heeft geen houdbaarheidsdatum en kan dus gewoon opnieuw...

Lees meer