Waarom koos Bitz Media voor een niche?

En wat als mijn bedrijf niet binnen deze branche valt?

“Als je iedereen wil helpen, help je uiteindelijk niemand”: deze zin hebben we al wel honderden keren tegen onze klanten gezegd. Het bepalen van een doelgroep is een essentieel onderdeel van je (marketing)strategie. Potentiële klanten gaan namelijk op zoek naar herkenning en willen zich aangesproken voelen door jouw content.

Als marketingbureau willen we uiteraard het goede voorbeeld geven, en onder het motto “practice what you preach” maakten we enige tijd geleden onze doelgroep nog specifieker.

We kozen voor een branche waarbij ons hart ligt, waar we energie van krijgen en waar we veel kennis over hebben. En als je al even door deze website gescrolled hebt, weet je dat we ons richten op bedrijven die sociale impact maken.

Deze branche is nog steeds breed genoeg om heel veel ondernemers te kunnen ondersteunen op het gebied van marketing, en bestaat onder meer uit ondernemers die zich bezighouden met:
⚡️ gezondheidszorg
⚡️ vitaliteit
⚡️ sport
⚡️ persoonlijke ontwikkeling
⚡️ sociale dienstverlening

Kortom: deze bedrijven zetten zich in voor andere mensen.

Misschien lees je dit nu en denk je… “Jammer, ik val niet binnen de genoemde branches maar ik ben wél op zoek naar ondersteuning op het gebied van marketing. En Bitz Media lijkt me de juiste match!”.

Goed nieuws! Je kunt je aanvraag gewoon indienen, want iedere aanvraag wordt apart bekeken. Het gaat ons vooral om de klik in de samenwerking. De praktijk heeft ons geleerd dat deze branche (met de bijbehorende ondernemer) het beste bij ons past, maar dat wil niet per definitie zeggen dat we verder met niemand kunnen samenwerken.

Klikt het? Dan gaan we heel graag samen met jou aan de slag!

Benieuwd of jouw bedrijf een match is? Neem contact op via hello@bitz.media

Ook interessant voor jou

Content recyclen? Why not!

Content recyclen? Why not!

3 redenen om content te hergebruiken Als ondernemer ken je wellicht het gevoel dat je even écht niet meer weet wat je kunt posten. Maar heb je er al eens aan gedacht om oude content te recycleren? Content heeft geen houdbaarheidsdatum en kan dus gewoon opnieuw...

Lees meer
Waarom je eigenlijk niks hebt aan volgers en likes

Waarom je eigenlijk niks hebt aan volgers en likes

Followers don’t pay bills, clients do Tijdens strategiesessies stellen we klanten altijd de vraag “Wat is je doel?”. Deze vraag wordt vaak beantwoord met “ik wil meer volgers op social media”, “ik wil graag meer likes” of “ik wil zoveel mogelijk mensen bereiken”....

Lees meer