In 6 stappen je online zichtbaarheid naar een next level!

Ben jij online zichtbaar maar behaal jij niet de resultaten die je zou willen behalen? Heel vervelend… 

Je social media kanalen en je website zijn dé manier om jouw potentiele klant aan te trekken, te binden en om te zetten naar een betalende klant.

Maar hoe pak je dit aan? 

Er is zoveel mogelijk en er is zoveel informatie. Maar soms heb je misschien gewoon behoefte aan wat concrete handvatten waar je mee aan de slag kan. 

Dat is precies wat ik ga bespreken in mijn gratis masterclass: In 6 stappen je online zichtbaarheid naar een next level! 

Dinsdag 19 oktober van 19:00 tot 20:00 uur. Ik zou het super vinden om je er dan bij te hebben!

Good to know:

  • Het is een webinar dus jouw camera staat niet aan
  • Je hebt de mogelijkheid om (anoniem) vragen te stellen
  • Ik brainstorm tijdens de sessie live met je mee over dingen waar je tegenaan loopt
  • Houd je pen en notitieboekje bij de hand

Ook interessant voor jou

100% digital nomad

100% digital nomad

JA! Iets waar ik al een hele tijd naartoe heb gewerkt is dan eindelijk werkelijkheid. Vanaf nu ben ik 100% digital nomad, wat voor mij betekent: locatie onafhankelijk werken en me verplaatsen naar een plek waar ik op dat moment heen wil. Hoe die digital nomad kriebels...

Lees meer
NIEUW! De Bitz Media nieuwsbrief

NIEUW! De Bitz Media nieuwsbrief

Yes, dat lees je goed. Vanaf oktober krijg je voortaan één keer per maand een e-mail in je inbox vol tips & tricks over het verbeteren van je online zichtbaarheid. Zet jezelf hier alvast op de wachtlijst of stuur me een berichtje via Instagram. Zo ben je er zeker...

Lees meer
Hi, wat leuk dat je er bent!

Hi, wat leuk dat je er bent!

Welkom op de website van Bitz Media. Neus lekker rond! En laat het me zeker weten als ik je kan helpen op het gebied van social media en/of websites. Het is immers mijn missie om ondernemers te ontzorgen op het gebied van social media en websites zodat zij zich kunnen...

Lees meer