Bitz Media 5 jaar!

Misschien heb je het op Social Media al voorbij zien komen, maar Bitz Media bestaat vandaag 5 jaar!

WOW! Knijp me even. Bitz Media bestaat vandaag écht 5 jaar. Nou ja, Bitz ‘Media’ misschien niet want mijn bedrijf heeft nogal wat verschillende fases doorgemaakt. Maar verschillende bedrijfsnamen of niet, wel 5 JAAR ONDERNEMER in deze branche!

Op 16-11-16 schreef ik me in bij de KvK… Wát een mijlpaal, wát een rollercoaster en wát een avontuur! Een die ik voor geen goud had willen missen.

Heel eerlijk… Ik wil er nog zoveel over zeggen maar het lukt me niet om het in woorden uit te drukken. Gevoel van dankbaarheid, trots, geluk en enthousiasme overheerst! Dus laten we er maar gewoon een actie uit knallen 🎉 Want wie jarig is trakteert!

Fysiek gaat lastig worden met mijn ‘Digital Nomad life’ vanuit Portugal, maar daar heb ik iets op bedacht…

IK GEEF 2 x 5 PRIJZEN WEG:

⚡️ 5 x een Social Media Scan
⚡️ 5 x een strategiesessie (45 min)

Je doet mee door te liken & te reageren welke prijs je zou willen + waarom op deze Instagram post of deze LinkedIn post!

De 10 winnaars worden op 23 november bekendgemaakt!

*De actie is inmiddels gesloten en de winnaars zijn op Social Media bekendgemaakt*

LET’S CELEBRATE TODAY.
AND EVERY OTHER DAY 💛

– Britt

Ook interessant voor jou

Waarom koos Bitz Media voor een niche?

Waarom koos Bitz Media voor een niche?

En wat als mijn bedrijf niet binnen deze branche valt? “Als je iedereen wil helpen, help je uiteindelijk niemand”: deze zin hebben we al wel honderden keren tegen onze klanten gezegd. Het bepalen van een doelgroep is een essentieel onderdeel van je...

Lees meer
Content recyclen? Why not!

Content recyclen? Why not!

3 redenen om content te hergebruiken Als ondernemer ken je wellicht het gevoel dat je even écht niet meer weet wat je kunt posten. Maar heb je er al eens aan gedacht om oude content te recycleren? Content heeft geen houdbaarheidsdatum en kan dus gewoon opnieuw...

Lees meer