Bitz Media 5 jaar!

Misschien heb je het op Social Media al voorbij zien komen, maar Bitz Media bestaat vandaag 5 jaar!

WOW! Knijp me even. Bitz Media bestaat vandaag écht 5 jaar. Nou ja, Bitz ‘Media’ misschien niet want mijn bedrijf heeft nogal wat verschillende fases doorgemaakt. Maar verschillende bedrijfsnamen of niet, wel 5 JAAR ONDERNEMER in deze branche!

Op 16-11-16 schreef ik me in bij de KvK… Wát een mijlpaal, wát een rollercoaster en wát een avontuur! Een die ik voor geen goud had willen missen.

Heel eerlijk… Ik wil er nog zoveel over zeggen maar het lukt me niet om het in woorden uit te drukken. Gevoel van dankbaarheid, trots, geluk en enthousiasme overheerst! Dus laten we er maar gewoon een actie uit knallen 🎉 Want wie jarig is trakteert!

Fysiek gaat lastig worden met mijn ‘Digital Nomad life’ vanuit Portugal, maar daar heb ik iets op bedacht…

IK GEEF 2 x 5 PRIJZEN WEG:

⚡️ 5 x een Social Media Scan
⚡️ 5 x een strategiesessie (45 min)

Je doet mee door te liken & te reageren welke prijs je zou willen + waarom op deze Instagram post of deze LinkedIn post!

De 10 winnaars worden op 23 november bekendgemaakt!

*De actie is inmiddels gesloten en de winnaars zijn op Social Media bekendgemaakt*

LET’S CELEBRATE TODAY.
AND EVERY OTHER DAY 💛

– Britt

Ook interessant voor jou

Bitz Media in Kaapstad!

Bitz Media in Kaapstad!

Zoals je misschien al hebt opgemerkt ben ik niet altijd in Nederland te vinden. Ik ben een digital nomad, zoals ze dat tegenwoordig noemen. Afgelopen vrijdag (14 januari) ben ik, na 5 weken in Nederland geweest te zijn, er weer op uit. Dit keer ben ik in Kaapstad! En...

Lees meer
Boost your business strategiedag!

Boost your business strategiedag!

READY TO ROCK 2022? Wel na de 'Boost your business strategiedag'! 😉 YES, je leest het goed! Er staat een strategiedag op de planning, op woensdag 19 januari. Een dag waarop ik 4 online strategiesessies van 2 uur geef, aan 4 verschillende ondernemers. Ik wil je op een...

Lees meer
Waarom een contentplanning belangrijk is

Waarom een contentplanning belangrijk is

"Waarom moet ik een contentplanning maken?" Een vraag die ik vaak hoor.  Nou als eerste, je moet niks! Maar een contentplanning gaat je wel verder helpen. En daarom is het wel belangrijk om ermee te werken!  Wat is een contenplanning?Simpel gezegd: een tool om je...

Lees meer