Boost your business strategiedag!

READY TO ROCK 2022?

Wel na de ‘Boost your business strategiedag’! 😉

YES, je leest het goed! Er staat een strategiedag op de planning, op woensdag 19 januari. Een dag waarop ik 4 online strategiesessies van 2 uur geef, aan 4 verschillende ondernemers.

Ik wil je op een laagdrempelige manier helpen met een knallende start van 2022! 

De sessie is wat voor jou wanneer je:

  • Je business (online) wil laten groeien, maar niet weet waar je moet beginnen
  • Het lastig vindt om je doelgroep te bepalen en aan te spreken
  • Niet weet hoe je je strategie moet bepalen, ‘waar moet ik aan denken?’
  • De behoefte hebt om te sparren over je ideeën om ze eindelijk eens concreet te maken.

De investering is eenmalig €197. Het is ook een eenmalige actie, want deze prijs komt niet meer terug!

Na de sessie…

⚡️ Ga jij vol vertrouwen aan je bedrijf bouwen
⚡️ Heb jij concrete handvatten om mee aan de slag te gaan
⚡️ Weet jij precies waar je naartoe werkt en hoe
⚡️ Heb jij een lijst met ideeën voor je content op social media

Dit zijn de tijdsblokken die je kunt reserveren:

  • 8:30 – 10:30 uur
  • 11:00 – 13:00 uur
  • 13:30 -15:30 uur
  • 16:00 – 18:00 uur

Stuur me gerust een mailtje als je nog vragen hebt! Of als je je direct wil aanmelden. 

Klik hier om me direct een mail te sturen.

Ook interessant voor jou

Bitz Media in Kaapstad!

Bitz Media in Kaapstad!

Zoals je misschien al hebt opgemerkt ben ik niet altijd in Nederland te vinden. Ik ben een digital nomad, zoals ze dat tegenwoordig noemen. Afgelopen vrijdag (14 januari) ben ik, na 5 weken in Nederland geweest te zijn, er weer op uit. Dit keer ben ik in Kaapstad! En...

Lees meer
Waarom een contentplanning belangrijk is

Waarom een contentplanning belangrijk is

"Waarom moet ik een contentplanning maken?" Een vraag die ik vaak hoor.  Nou als eerste, je moet niks! Maar een contentplanning gaat je wel verder helpen. En daarom is het wel belangrijk om ermee te werken!  Wat is een contenplanning?Simpel gezegd: een tool om je...

Lees meer
Bitz Media 5 jaar!

Bitz Media 5 jaar!

Misschien heb je het op Social Media al voorbij zien komen, maar Bitz Media bestaat vandaag 5 jaar! WOW! Knijp me even. Bitz Media bestaat vandaag écht 5 jaar. Nou ja, Bitz ‘Media’ misschien niet want mijn bedrijf heeft nogal wat verschillende fases doorgemaakt. Maar...

Lees meer