Bitz Media in Kaapstad!

Zoals je misschien al hebt opgemerkt ben ik niet altijd in Nederland te vinden. Ik ben een digital nomad, zoals ze dat tegenwoordig noemen. Afgelopen vrijdag (14 januari) ben ik, na 5 weken in Nederland geweest te zijn, er weer op uit. Dit keer ben ik in Kaapstad! En daar blijf ik een aantal maanden.

“En je werk dan?”

Dat blijft gewoon doorgaan. Al mijn werk verloopt via laptop, mail of telefoon en dat is niet afhankelijk van de locatie waar ik werk.

“Wat verandert er voor mij als (potentiele) klant?”

Niet zoveel! Maar ik zet het toch even voor je op een rijtje:

  • Meetings blijven online via Teams verlopen (dit deden we voornamelijk al i.v.m. Corona).
  • Werkzaamheden blijven ook gewoon doorlopen, want alles kan online klaargezet of aangeleverd worden.
  • Kennismakingscalls kunnen nog steeds hier ingepland worden.
  • Overig contact loopt via mail (hello@bitz.media) of WhatsApp (+31 6 10 70 31 99). Let op! Ik heb een buitenlandse simkaart, dus mocht je me willen bereiken via de telefoon dan kun je me via WhatsApp bellen of een berichtje sturen. UPDATE na 2 maanden: telefoon is gestolen dus ik kan alleen nog WhatsApp berichten ontvangen. 

Mocht je hier nog vragen over hebben mag je me uiteraard altijd een berichtje sturen.

Ook interessant voor jou

Waarom koos Bitz Media voor een niche?

Waarom koos Bitz Media voor een niche?

En wat als mijn bedrijf niet binnen deze branche valt? “Als je iedereen wil helpen, help je uiteindelijk niemand”: deze zin hebben we al wel honderden keren tegen onze klanten gezegd. Het bepalen van een doelgroep is een essentieel onderdeel van je...

Lees meer
Content recyclen? Why not!

Content recyclen? Why not!

3 redenen om content te hergebruiken Als ondernemer ken je wellicht het gevoel dat je even écht niet meer weet wat je kunt posten. Maar heb je er al eens aan gedacht om oude content te recycleren? Content heeft geen houdbaarheidsdatum en kan dus gewoon opnieuw...

Lees meer