Bitz Media in Kaapstad!

Zoals je misschien al hebt opgemerkt ben ik niet altijd in Nederland te vinden. Ik ben een digital nomad, zoals ze dat tegenwoordig noemen. Afgelopen vrijdag (14 januari) ben ik, na 5 weken in Nederland geweest te zijn, er weer op uit. Dit keer ben ik in Kaapstad! En daar blijf ik een aantal maanden.

“En je werk dan?”

Dat blijft gewoon doorgaan. Al mijn werk verloopt via laptop, mail of telefoon en dat is niet afhankelijk van de locatie waar ik werk.

“Wat verandert er voor mij als (potentiele) klant?”

Niet zoveel! Maar ik zet het toch even voor je op een rijtje:

  • Meetings blijven online via Teams verlopen (dit deden we voornamelijk al i.v.m. Corona).
  • Werkzaamheden blijven ook gewoon doorlopen, want alles kan online klaargezet of aangeleverd worden.
  • Kennismakingscalls kunnen nog steeds hier ingepland worden.
  • Overig contact loopt via mail (hello@bitz.media) of WhatsApp (+31 6 10 70 31 99). Let op! Ik heb een buitenlandse simkaart, dus mocht je me willen bereiken via de telefoon dan kun je me via WhatsApp bellen of een berichtje sturen. UPDATE na 2 maanden: telefoon is gestolen dus ik kan alleen nog WhatsApp berichten ontvangen. 

Mocht je hier nog vragen over hebben mag je me uiteraard altijd een berichtje sturen.

Ook interessant voor jou

Nieuwe feed op Instagram

Nieuwe feed op Instagram

NEWSFLASH: Instagram heeft een nieuwe feed gelanceerd En niet zomaar eentje, want het volledige menu heeft een update gekregen, waardoor er nu maar liefst drie verschillende Instagram-feeds zijn. Een geruststelling: je zag dus niet driedubbel. 😉 Wat minder...

Lees meer
Zo bepaal je je ideale klant!

Zo bepaal je je ideale klant!

Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is nou eigenlijk mijn ideale klant? Was er maar een magische spiegel die al je ondernemersvragen kon beantwoorden. Want een doelgroep scherpstellen is vaak niet zo eenvoudig als het lijkt. Wanneer ik ondernemers vraag of ze een...

Lees meer
Bitz Media kiest voor een niche: de gezondheidsbranche

Bitz Media kiest voor een niche: de gezondheidsbranche

Iedereen helpen is niemand helpen “Als je iedereen wil bereiken, zal je uiteindelijk niemand bereiken”: een zin die ik wel duizend keer tegen mijn klanten heb gezegd. Het bepalen van je doelgroep is een erg belangrijke stap. Een potentiële klant zoekt namelijk naar...

Lees meer