Bitz Media in Valencia!

Zoals je misschien al hebt opgemerkt ben ik niet altijd in Nederland te vinden. Ik ben een digital nomad, zoals ze dat tegenwoordig noemen. Op 12 juni vloog ik naar Valencia om daar eerst te genieten van een heerlijk weekje vrij, om op 20 juni weer met nieuwe energie aan de slag te gaan. De eerste week werken zit erop en vandaag begint de tweede week van in de totaal 4 weken werken hier. 

“Hoe gaat dat werken in het buitenland?”

Goed! Op veel momenten zelfs beter dan in Nederland. Ik ben hier rustiger, productiever en creatiever, omdat het me hier beter lukt om mijn dagen of activiteiten buiten werk af te stemmen op wat ik nodig heb. 

“Wat verandert er voor mij als (potentiele) klant?”

Niet zoveel! Maar ik zet het toch even voor je op een rijtje:

  • Meetings blijven online via Zoom verlopen
  • Werkzaamheden blijven ook gewoon doorlopen, want alles kan online klaargezet of aangeleverd worden.
  • Kennismakingscalls kunnen nog steeds hier ingepland worden.
  • Overig contact loopt via mail (hello@bitz.media) of WhatsApp (+31 6 10 70 31 99). 

Mocht je hier nog vragen over hebben mag je me uiteraard altijd een berichtje sturen.

Ook interessant voor jou

Waarom koos Bitz Media voor een niche?

Waarom koos Bitz Media voor een niche?

En wat als mijn bedrijf niet binnen deze branche valt? “Als je iedereen wil helpen, help je uiteindelijk niemand”: deze zin hebben we al wel honderden keren tegen onze klanten gezegd. Het bepalen van een doelgroep is een essentieel onderdeel van je...

Lees meer
Content recyclen? Why not!

Content recyclen? Why not!

3 redenen om content te hergebruiken Als ondernemer ken je wellicht het gevoel dat je even écht niet meer weet wat je kunt posten. Maar heb je er al eens aan gedacht om oude content te recycleren? Content heeft geen houdbaarheidsdatum en kan dus gewoon opnieuw...

Lees meer