Bitz Media in Valencia!

Zoals je misschien al hebt opgemerkt ben ik niet altijd in Nederland te vinden. Ik ben een digital nomad, zoals ze dat tegenwoordig noemen. Op 12 juni vloog ik naar Valencia om daar eerst te genieten van een heerlijk weekje vrij, om op 20 juni weer met nieuwe energie aan de slag te gaan. De eerste week werken zit erop en vandaag begint de tweede week van in de totaal 4 weken werken hier. 

“Hoe gaat dat werken in het buitenland?”

Goed! Op veel momenten zelfs beter dan in Nederland. Ik ben hier rustiger, productiever en creatiever, omdat het me hier beter lukt om mijn dagen of activiteiten buiten werk af te stemmen op wat ik nodig heb. 

“Wat verandert er voor mij als (potentiele) klant?”

Niet zoveel! Maar ik zet het toch even voor je op een rijtje:

  • Meetings blijven online via Zoom verlopen
  • Werkzaamheden blijven ook gewoon doorlopen, want alles kan online klaargezet of aangeleverd worden.
  • Kennismakingscalls kunnen nog steeds hier ingepland worden.
  • Overig contact loopt via mail (hello@bitz.media) of WhatsApp (+31 6 10 70 31 99). 

Mocht je hier nog vragen over hebben mag je me uiteraard altijd een berichtje sturen.

Ook interessant voor jou

Bepaal jouw social media strategie in 9 stappen.

Bepaal jouw social media strategie in 9 stappen.

Stel je voor dat je naar een bepaalde plek wil, maar je in je navigatie instelt “doe maar ergens naartoe”. Denk je dat je dan zal aankomen op je bestemming? Wel… de kans is héél erg klein. Hoe je wel op je bestemming zal aankomen? Door meteen het juiste adres in te...

Lees meer